Handikappresor


Libra Assistans har mångårig erfarenhet att arrangera gruppresor för personer med funktionshinder och dess assistenter. Det här är en bit i företaget som i framtiden kommer att expandera och vidareutvecklas.

De sista 5 åren har vi tagit över 400 människor till fantastiska resmål till olika delar av Europa.

Vill Du att en plats under parasollet ska hållas för Dig? Kontakta oss för information om nästa gruppresa.
Handikappresor för personer med funktionshinder

Villa Libra - handikappanpassat semesterboende

Libra Assistans har sedan våren 2011 tillgång till en villa i Spanien som är fullständigt handikappanpassat för dig i rull- eller elrullstol
I första hand hyr vi ut huset till våra kunder eller våra assistenter med familjer men även till de utanför företaget då det är obokat. Huset är på 150kvm och har tre sovrum och två toaletter varav en är handikappanpassad. 

Tomten har en stor privat pool med en handikapplift. I övrigt finns alla faciliteter du kan tänkas behöva. Du som redan finns i företaget hittar mer information i intranätet och för dig som är utanför ombeds kontakta oss för mer information och pris.

Solresor - handikappresor

Libra har de senaste åren valt att åka till fullt handikappanpassade resemål i Spanien, Ungern och Turkiet. 
Utifrån våra kunders önskemål om nytt resemål tar vi fram förslag på nya alternativ där handikappanpassning är A och O.

Dessa gruppresor är mycket uppskattade inom vår verksamhet då det ofta känns tryggt att resa tillsammans med en arrangör som förstår sig på att resa med funktionsnedsättning. Välkommen att kontakta oss för din nästa handikappresa.