Arbeta hos Libra Assistans

Letar du efter en arbetsgivare du kan lita på och vill jobba som personlig assistent?

Vi vill våga påstå att då har du hittat rätt.

Glädje, humor, ett bra och trevligt bemötande är något vi alltid strävar efter att uppnå. Att försöka få varje individ vi möter att känna sig speciell. Vi vet att det vi sänder ut till andra kommer vi att få tillbaka. För oss är det en enkelt filosofi.

Kunskap är en viktig ingridiens i yrket som personlig assistent. Kunskap hur du som assistent bemöter dagliga situationer eller hur du kan utveckas i ditt yrke. Därför har vi på Libra ett rigoröst utbildningsprogram som du kan delta i.

"Det är inte så svårt att vara en duktig assistent när man har roligt på sitt arbete"

/ Assistent i Libra Oktober 2011

"Under mina 1,5 år i Libra har jag gått åtta utbildningar och föreläsningar. Det är mer kurser tillsammans än under alla mina år som personlig assistent "

/ Assistent med 15 års erfarenhet

"I vår arbetsgrupp bryr vi oss om varandra. Det blir så när man blir sedd som den man är av våra chefer"

/ Assistent från Mockfjärd

"Som Libra anställd är man aldrig "en i mängden". Vare sig man är kund, fast anställd eller timvikarie så ses och respekteras man för den anskillda individ man är. Som Libraanställd är man alltid välkommen till kontoret för en kopp kaffe. Alla frågon man har blir lyssnade på och besvarade. Jag är stolt och glad att vara Librakund och Libraanställd. Stort grattis till Årets företagare. Ni är BÄST!"

/ Kundmamma och Assistent i sju brukargrupper

Söker du jobb som personlig assistent?

Vill du vara en del av detta och söker jobb så är du välkommen att skriva i en intresseanmälan, jobba som personlig assistent.

Fr o m den 1 september 2006 är Libra Assistans medlemmar i KFO och är därigenom anslutna till kollektivavtal med Kommunal-arbetarförbundet. I medlemskapet medföljer även anslutning till KP pension och försäkringar.