Vi söker en Uppdragschef

Arbetsbeskrivning
Som uppdragschef ingår du i ett kontorsteam som idag består av fem uppdragschefer.
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en modern miljö med högt tempo, mycket eget ansvar, trevliga kollegor och varierande arbetsuppgifter.
Är du den som motiveras av att leda strategisk utveckling inom assistansbranschen på en uppdragsnivå? Vill du driva processarbeten inom uppdragschefsteamet i samarbetet med övriga samtidigt som du har egna ansvarsområden och arbetsgrupper?
Då ska du söka dig till oss.
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för uppdrag till och uppföljning av externa kunder och deras personliga assistenter genom att följa den genomförandeplan som ni tillsammans upprättat. I rollen ingår att skapa trevliga arbetsplatser genom att vägleda och anställa kompetenta assistenter.
Du och dina kollegor utvecklar, följer upp och utvärderar teamets arbetsuppgifter. Du kommer att vara företagets företrädare i kundmöten och ha det övergripande ansvaret för assistentgruppernas arbetsplatser och deras utveckling.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren finner relevant och ledarerfarenhet. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete inom verksamhetsområdet i dina tidigare anställningar. Vi söker dig med intresse för budget- och personalfrågor. En viktig uppgift och utmaning är att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att kunna göra ett bra jobb genom att tydligt beskriva spelplanen.
Det är en absolut nödvändighet att du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Likväl att du har god kompetens inte LSS-området.
Du uppfyller självklart de formella kvalifikationerna, men vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara pedagogisk samt mål- och resultatorienterad.
Att alltid leverera hög kvalitet inom alla områden är en av dina största drivkrafter. Du ska också ha goda ledaregenskaper, helhetssyn och förmåga att driva utvecklingsarbete. Du vet att ett gott ledarskap betalar sig i engagerade medarbetare och på sikt en starkare och mer framgångsrik verksamhet. Du ska vara en driftig ledare med god samarbetsförmåga och du ska kunna skapa delaktighet och engagemang.
Du är lyhörd och ger assistentgrupper möjlighet att påverka och ta egna initiativ till att förbättra sina egna rutiner, samtidigt som du har en tydlig styrning och vision om hur verksamheten ska utvecklas.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Hösten 2017

Ansökan
Ansök senast: 2017-09-14
Välkommen att söka via mail på, info@libraassistans.se 
Skriv "Uppdragschef" i ämnesraden.

Lön
Löneform: Månadslön.

Anställning
Tillsvidare med sex månader provanställning
Arbetstid: Dagtid.

Kontakt
Kontaktperson
Steve Knott 023-7022772
Roberth Klarquist 023-7022771

Övrigt
Vi ber dig söka denna tjänst via mail med ämne "Uppdragschef". 
Intervjuer kommer att ske löpande.